Forum sa vijestima i obavijestima

Forumi predavanja OET2 elteh

Forumi predavanja OET2 elteh

di Željko Hederić -
Numero di risposte: 3

Poštovani studenti, molio bih vas da aktivno koristite forume koje sam vam otvorio za pojedina predavanja.

Vaš zadatak je da proučite materijale, ali da bih ja mogao imati povratnu informaciju vi bi trebali svoja pitanja, komentare postavljati na forumu. 

Nemam ništa protiv da odgovaram pojedinačno na vaše email poruke,ali to onda nije produktivno jer nije vidljivo ostalim studentima.

Znači molio bih vas da sva pitanja oko gradiva uvrštavate na forum određenog predavanja. Time i vi stječete određene bodove za aktivnost.

LP prof.dr.sc. Hederić

In riposta a Željko Hederić

Re: Forumi predavanja OET2 elteh

di Željko Hederić -

Evo malo da zaoštrimo , odnosno da vas dodatno motiviramo.

Prvih deset osoba koji mi pošalju u naredna 5 (pet) dana digitaliziranu verziju predložaka sa predavanja dobiti će 5 bonus bodova za ispit:

OET2 predavanje 16-03-2020  p02

OET2 predavanje 16-03-2020  p03

OET2 predavanje 16-03-2020  p04

Nakon pregleda materijala koje pošaljete, ocjenjivati će se vaša kreativnost u izradi nastavnih materijala, kvaliteta izrade, preglednost sa maksimalno dodatnih 10 bodova. Postojeće materijale možete nadopunjavati iz svih dostupnih izvora (uz njihovo navođenje-citiranje), možete predati u Word verziji, PPT verziji, čak i u obliku video tutorijala, Python, ... - budite kreativni.

Znači, najbolji rad biti će nagrađen sa ukupno 15 bodova (max=100), drugoplasirani sa 13, trećeplasirani sa 11,  a ostalih sedam sa 5-9 bodova.

Bodovi trajno vrijede kao i bodovi sa LV.

Rok za predaju počinje 02/04/2020 pa dok se ne preda prvih 15 uradaka.

Požurite, trud će vam se isplatiti.

di Željko Hederić -

Poštovani Studenti i studentice,

pohvale pojedincima koji su se potrudili i poslali svoje uratke.

No ideja je da vi budete kreativni.

Digitalizacija predložaka znači da vi trebate sve skice napravljene olovkom precrtati u nekom od vektorskih programa (MS visio, autoCAD, SketchUp...).

Također to vrijedi i za jednadžbe. Tekst se podrazumjeva.

Moj prijedlog je bio da vi dodate elemente koje nađete na webu, u literature... napravite vizualizaciju, pronađete neki applet...

Cilj je da vi budete kreativni, a ne da glumite kopirku. 

Moj predložak treba biti okvir, a platno je vaše sorridente

Još uvijek se svi brojite među "prvopredane", pa sad ovo shvatite kao period popravka i mogućnost za bolju ocjenu.

di Željko Hederić -

Podsjećam vas da je rok za predaju 1.DZ  do srijede 15/04/2020

Također, dobili ste nove materijale i u z njih određene zadatke za napraviti, iz kojih će se definirati 2.DZ ali će period vremena biti bitno manji.

Za sada je svega 2% studenata predalo 1DZ !!!

Nadam se da se pripremate za 1.kolokvij predavanja !

LP prof.dr.sc. Hederić