Obavijesti

Kolokvij 03.04.2020.

Kolokvij 03.04.2020.

von Zvonimir Klaić -
Anzahl Antworten: 0

Poštovani studenti,

Podsjećam da u petak 03.04.2020. u 9.00 sati imamo 1. kolokvij iz teorije. Premda za sada vrijede upute da se studente ne ocjenjuje, mislim da je kolokvij koristan za ponavljanje gradiva, a osim toga kod mene bi rezultati tog kolokvija mogli znatno utjecati na konačnu ocjenu.

Dakle, održat ćemo SVAKAKO kolokvij putem Merlina i Loomena i (za sada) možete osvojiti maksimalno 5 bodova.

Napominjem još jednom da je kolokvij moja dobra volja kako biste lakše (na dva puta) savladali gradivo – nije obavezan. Izvest će se na način da ću ja u 9.00 sati postaviti 2 kolokvija – a i b grupu, a vi ćete u tablici biti obaviješteni koja ste grupa. Kolokvij ćete si moći isprintati i RUKOM, riješiti te uslikati i meni poslati (mailom). Imat ćete 45 minuta za rješavanje. Oni studenti koji ne mogu printati, trebaju si pripremiti 2 prazna A4 papira na koje će pisati samo odgovore na pitanja (na kraju uslikati i poslati mailom).

Kolokvij sadrži pitanja iz gradiva koje smo do sada obradili, a to su prezentacije na Loomenu: 01 Uvodno Projektna dokumentacija, 05 Sheme, dijagrami i tablice te 06 Projektiranje NN instalacija.

U slučaju da netko zbog tehničkih razloga ne može pristupiti kolokviju neka mi se javi mailom.

Izv.prof.dr.sc. Zvonimir Klaić.