Forum sa vijestima i obavijestima

Rezultati kolokvija predavanja

Rezultati kolokvija predavanja

di Željko Hederić -
Numero di risposte: 0

Poštovani studenti, u tablici su prikazani rezultati oba kolokvija predavanja.

1) Studenti koji su iz oba kolokvija predavanja ukupno prikupili preko 50% bodova imaju pravo na bodove i oslobođeni su usmenog odgovaranja. također, svatko od njih ima pravo usmenim odgovaranjem pokušati popraviti ukupnu ocjenu (odgovara se  ukupno gradivo).

2) Studenti koji nisu prikupili dovoljno bodova (a položili su obavezna pitanja)  iz kolokvija predavanja moraju usmenim odgovaranjem polagati kolegij, te im se priznaju bodovi kolokvija AV.

3) Studenti koji nisu odgovarali, nisu znali odgovoriti na obavezna pitanja moraju polagati i pismeni i usmeni ispit, odnosno ne priznaju ima se bodovi kolokvija AV bez obzira na bodove koje su ostvarili.  

Na ovo sam više puta upozoravao na predavanjima, te me očito neki nisu shvatili ozbiljno! Postoji samo 3 obavezna pitanja i nitko me ne može uvjeriti da to nije mogao naučiti!

Bitna napomena je da bodovi kolokvija vrijede isključivo na ljetnim rokovima!!!! 

Znači svi koji nemaju upisanu ocjenu kolegija u indeks do kolovoza u rujnu moraju polagati i pismeni i usmeni ispit!!!!!

Uvid u 2. kolokvij je u ponedjeljak 20/06/2016 u terminu od 8:30-9:00 u 1-22