Novosti

Deseti regionalni Moodle MOOT - online

Deseti regionalni Moodle MOOT - online

by Admin Loomen -
Number of replies: 0

Poštovani korisnici,

Hrvatska udruga za otvorene sustave i internet (HrOpen), Moodle mreža Srbije i Moodle Macedonia pozivaju sve zainteresirane na desti, jubilarni regionalni Moodle Moot pod sloganom "WeB na Webu". Konferencija će se održati 12. i 13. prosinca 2020. u online okruženju, a domaćin je Centar za informacione tehnologije Univerziteta u Novom Sadu. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Konferencija će okupiti stručnjake koji će kroz različite teme podijeliti svoja iskustva u korištenju i nadogradnji Moodle-a. Cilj je razmjena iskustava u upotrebi Moodlea, kao i druženje i povezivanje korisnika iz cijele regije. Prijaviti se mogu svi oni koji u svom radu koriste i razvijaju Moodle kao što su administratori, programeri, nastavnici ali i drugi krajnji korisnici koji mogu dati svoj doprinos posebno kroz primjere dobre prakse.

Registracija za potencijalne predavače otvorena je do 5. prosinca u 22:00, a za ostale sudionike do 10. prosinca u 22:00.

Registracija i druge informacije o konferenciji dostupne su na poveznici: http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=62.