Opći forumi
Forum | Opis | Rasprave |
---|---|---|
Obavijesti | Opće obavijesti i najave |
12 |
0 |
0 |
0 |
Obrazovni forumi
Tjedan | Forum | Opis | Rasprave |
---|---|---|---|
Gradivo 1. provjere znanja iz računalstva | Pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati pitanja koja
se tiču aktivnosti i zadataka u okviru nastavnog predmeta Matematika. Također
možete potražiti moju pomoć ako imate tehničkih ili drugih problema vezanih uz
platformu Loomen. |
0 |
Pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati sva pitanja vezana uz održavanje nastave Računalstva u okviru ove virtualne učionice. Također, možete postavljati teme za međusobnu razmjenu iskustava. |
0 | |
POPIS TIMOVA I TEMA ZA IZRADU PROJEKTNOG ZADATKA - izrada MS PowerPoint prezentacije | Poštovani učenici u okviru ovoga foruma možete otvaranjem nove teme dati informaciju o sastavu svojega tima od tri osobe koje će zajednički izrađivati prezentaciju sa zajedničkom temom te o naslovu teme koja će biti prezentirana u vašoj prezentaciji. Teme mogu biti različite po vašem izboru ... |
0 | |
Bilinogojstvo | 0 | ||
Politika i gospodarstvo - forum | Poštovani učenici, na ovom forumu možete postavljati pitanja i otvarati rasprave u svezi nastavnog predmeta Politika i gospodarstvo. Na forumu možete postaviti sva pitanja vezana uz izvođenje nastave iz predmeta Politika i gospodarstvo u okviru ove virtualne učionice. Pozdrav! |
0 | |
Voćarstvo | 0 | ||
Pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati pitanja koja
se tiču aktivnosti i zadataka u okviru nastavnog predmeta Matematika. Također
možete potražiti moju pomoć ako imate tehničkih ili drugih problema vezanih uz
platformu Loomen. |
0 | |
Pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati sva pitanja vezana uz održavanje nastave Računalstva u okviru ove virtualne učionice. Također, možete postavljati teme za međusobnu razmjenu iskustava. |
0 | |
POPIS TIMOVA I TEMA ZA IZRADU PROJEKTNOG ZADATKA - izrada MS PowerPoint prezentacije | Poštovani učenici u okviru ovoga foruma možete otvaranjem nove teme dati informaciju o sastavu svojega tima od tri osobe koje će zajednički izrađivati prezentaciju sa zajedničkom temom te o naslovu teme koja će biti prezentirana u vašoj prezentaciji. Teme mogu biti različite po vašem izboru ... |
0 | |
Bilinogojstvo | 0 | ||
Politika i gospodarstvo - forum | Poštovani učenici, na ovom forumu možete postavljati pitanja i otvarati rasprave u svezi nastavnog predmeta Politika i gospodarstvo. Na forumu možete postaviti sva pitanja vezana uz izvođenje nastave iz predmeta Politika i gospodarstvo u okviru ove virtualne učionice. Pozdrav! |
0 | |
Voćarstvo | 0 | ||
U tjednu od 21.10. do 25.10. bit će organizirana provjera znanja na računalu putem, sučelja Loomen koja uključuje gradivo 1. nastavne cjeline. | Opća zaštita bilja | 0 | |
Opća zaštita bilja | 0 | ||
BROJEVNI SUSTAVI | Agrobotanika | Na ovom forumu možete voditi raspravu i razmjenjivati informacije i iskustva vezana za sam predmet ili pojedinu nastavnu cjelinu. Molim da se ponašate sukladno kućnom redu te da pišete što pravilnijim hrvatskim jezikom. |
0 |
0 | |
Moja najdraža web stranica | Putem ovoga foruma - Moja najdraža web stranica pošaljite link na web stranicu koju najviše posjećujete kada ste online, te mi napišite bar jednu rečenicu u kojoj objašnjavate zašto vam je baš ta stranica najbolja po vašem izboru. |
0 | |
Projektni zadatak izrade mrežne stranice - pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati pitanja vezana za izradu projektnog zadatka - izradu mrežne stranice. Možete razmjenjivati ideje i pomagati u izradi jedni drugima. |
0 | |
POPIS TIMOVA I TEMA ZA IZRADU PROJEKTNOG ZADATKA - izrada mrežne stranice | Poštovani učenici u okviru ovoga foruma možete otvaranjem nove teme dati informaciju o sastavu svojega tima i temi web stranice koju zajedno izrađujete. Možete staviti i web link na stranicu na kojoj radite kako bih vam mogao davati savjete i pomoći vam u izradi vaše stranice. |
0 | |
Agrobotanika | Na ovom forumu možete voditi raspravu i razmjenjivati informacije i iskustva vezana za sam predmet ili pojedinu nastavnu cjelinu. Molim da se ponašate sukladno kućnom redu te da pišete što pravilnijim hrvatskim jezikom. |
0 | |
0 | |
Moja najdraža web stranica | Putem ovoga foruma - Moja najdraža web stranica pošaljite link na web stranicu koju najviše posjećujete kada ste online, te mi napišite bar jednu rečenicu u kojoj objašnjavate zašto vam je baš ta stranica najbolja po vašem izboru. |
0 | |
Projektni zadatak izrade mrežne stranice - pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati pitanja vezana za izradu projektnog zadatka - izradu mrežne stranice. Možete razmjenjivati ideje i pomagati u izradi jedni drugima. |
0 | |
POPIS TIMOVA I TEMA ZA IZRADU PROJEKTNOG ZADATKA - izrada mrežne stranice | Poštovani učenici u okviru ovoga foruma možete otvaranjem nove teme dati informaciju o sastavu svojega tima i temi web stranice koju zajedno izrađujete. Možete staviti i web link na stranicu na kojoj radite kako bih vam mogao davati savjete i pomoći vam u izradi vaše stranice. |
0 | |
BOOLEOVA ALGEBRA I LOGIČKI SKLOPOVI | Proizvodnja bilja | Štovani učenici, unutar ove teme za vas ću postavljati nastavne sadržaje iz predmeta agrobotanika. Molim vas da pratite sadržaje i aktivno sudjelujete u njihovom savladavanju. |
0 |
Proizvodnja bilja | Štovani učenici, unutar ove teme za vas ću postavljati nastavne sadržaje iz predmeta agrobotanika. Molim vas da pratite sadržaje i aktivno sudjelujete u njihovom savladavanju. |
0 | |
MS Windows - praktična provjera_2019 | Ekološka poljoprivreda i održivi razvoj | Poštovani učenici, na ovom forumu možete postavljati pitanja i otvarati rasprave u svezi nastavnog predmeta Ekološka poljoprivreda i održivi razvoj odnosno teme koja je u tijeku. Molim vas potvrdu da ste pročitali danu obavijest, samo pozdrav. Pravila ponašanja su kao u razredu. Pozdrav! Vaša ... |
0 |
Ekološka poljoprivreda i održivi razvoj | Poštovani učenici, na ovom forumu možete postavljati pitanja i otvarati rasprave u svezi nastavnog predmeta Ekološka poljoprivreda i održivi razvoj odnosno teme koja je u tijeku. Molim vas potvrdu da ste pročitali danu obavijest, samo pozdrav. Pravila ponašanja su kao u razredu. Pozdrav! Vaša ... |
0 | |
Tloznanstvo | Tloznanstvo | 0 | |
Nizovi - Pitanja i obavijesti | Dragi učenici na forumu možete postaviti vaša pitanja |
0 | |
Funkcije - Pitanja i obavijesti | U forumu se objavljuju pitanja i obavijesti vezane uz nastavnu cjelinu Funkcije |
0 | |
Tloznanstvo | 0 | ||
Nizovi - Pitanja i obavijesti | Dragi učenici na forumu možete postaviti vaša pitanja |
0 | |
Funkcije - Pitanja i obavijesti | U forumu se objavljuju pitanja i obavijesti vezane uz nastavnu cjelinu Funkcije |
0 | |
MATEMATIKA | Pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati sva pitanja vezana uz održavanje nastave matematike u okviru ove virtualne učionice. Također, možete postavljati teme za međusobnu razmjenu iskustava. |
0 |
Pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati sva pitanja vezana uz održavanje nastave matematike u okviru ove virtualne učionice. Također, možete postavljati teme za međusobnu razmjenu iskustava. |
0 | |
WEB PREGLEDNIK - vježba do 20.01.2020. | Pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati pitanja koja se tiču aktivnosti i zadataka u okviru nastavnog predmeta Matematika. Također možete potražiti moju pomoć ako imate tehničkih ili drugih problema vezanih uz platformu Loomen ili Edutorij. |
0 |
Pitanja i odgovori | U okviru ovoga foruma možete postavljati pitanja koja se tiču aktivnosti i zadataka u okviru nastavnog predmeta Matematika. Također možete potražiti moju pomoć ako imate tehničkih ili drugih problema vezanih uz platformu Loomen ili Edutorij. |
0 |