Obavijesti

OE2_lab.vj.2

OE2_lab.vj.2

napisao/la Mirko Filić -
Broj odgovora: 0

Cijenjeni kolege,

Prema uputama uprave Fakulteta, a u skladu s ''naputcima Ministarstva znanosti i obrazovanja'', molim vas da pratite raspored sati i radite pripreme i teorijske analize lab.vj. iz/u priručnika/u. Praktični dio za sada ne možemo zajednički izvoditi. Stoga vas upucujem na web i pretraživače. Primjerice, na youtube-u imate različitih prikaza pa pretpostavljam da mnoge probleme tako možete velikim dijelom samostalno riješiti. Za ostalo ja ću također biti dostupan na ''loomenu'' i putom E mail-a.

Pretpostavljam da ste izvještaj/analizu prethodne lab.vj. , a koju smo odradili u laboratoriju, već uradili. Također pripremu današnje vježbe prema priručniku. Ja za sada nemam nikakve naputke od Uprave vezano za vrednovanje/ocjenjivanje vašeg rada. Stoga predlažem da radite prema priručniku, prikupljate odgovarajuće materijale (i sve zapisujete) i tako učite, a u skladu s osobnim (tehničkim) mogućnostima. Tako ćete sve moći pokazati kada dođe taj trenutak.

Srdačni pozdrav,

Mirko Filić

P.S. Ako netko ima mogućnosti i želju da skenira priručnik, u .pdf format primjerice, neka to učini i pošalje mi, a ja ću staviti ovdje u kolegij za slučaj da netko nije na vrijeme nabavio.