Forum sa vijestima i obavijestima

Pravo na potpis i polaganje ispita iz OET2

Pravo na potpis i polaganje ispita iz OET2

napisao/la Željko Hederić -
Broj odgovora: 1

" Poštovani Profesore, pišem vam tu zato jer mi ne želi uči na @etfos.hr mail, ne znam iz kojeg
razloga, a  vidim da ste ga izričito tražili, pa se nadam da ćete i ovako
uvažiti moju poruku. Zanima me koliko minimalno bodova iz prisustva iz
predavanja moramo imati, i ako nemamo dovoljno  i fali nam predavanje-dva da
ispunimo sve uvijete, da li bi to mogao onda svejedno pristupiti ispitu ili ne."

1) studenti su dužni sami se brinuti oko pristupa informacijama, službenom emailu i loomenu!

2)prisustvo nastavi je obavezno u kumulativnom broju od 50% ili prevedeno 30 sati PR+AV  (0 PR+ 30AV= 4PR+26AV=8PR+22AV=12PR+18AV=...) prosječno studenti su prisustvovali 26PR+24AV!!!!

3)svi koji nemaju minimalne uvjete moraju ponovno slušati kolegij, odnosno nemaju prava prijaviti niti pristupiti ispitima godinu dana --> Okviri kriterija ocjenjivanja studenata ETFOS-a (Ako studenti ne ostvare minimalno potreban uspjeh iz svih aktivnosti da bi se one smatrale uspješno položenim, tj.ako ne ostvare „pragove“ iz svih aktivnosti, nemaju pravo prijaviti ispit, nego trebaju nadoknaditi aktivnost.)

Iskreno mi je žao što određene osobe nisu shvatili ozbiljnost svoga nerada i posljedice toga, ali pravila propisuje Fakultetsko vijeće i vrijede za sve podjednako! Kolega Barukčić i ja osobno smo Vam to višestruko ponavljali, prodekan za nastavu Vam je održavao i tribine, ali nekima očito nije bilo dovoljno. 

Odgovor na Željko Hederić

Re: Pravo na potpis i polaganje ispita iz OET2

napisao/la Željko Hederić -

Svi studenti koji imaju status izvanrednog studenta NE MORAJU BITI PRISUTNI NA NASTAVI! Znači ako su bili dobiti će 1-2 boda, ako nisu dobiti će potpis ako su odradili LV