Forum sa vijestima i obavijestima

Predaja DZ

Predaja DZ

napisao/la Željko Hederić -
Broj odgovora: 2

Moje isprike, problemi sa napajanjem EE, server resetirao, pa vam nisu prošli mailovi sa grupama. 

Pomičemo sve za danas, četvrtak, 30.04.2020. u  15.00 sati, rok za predaju do 18.00 sati.

Znači, dobiti ćete na email broj zadaće (1.,2.,...7.) koju trebate poslati u obliku Jumbomaila.

Molio bih vas da sve zadaće do tada imate pripremljene u obliku da ih možete zipati i poslati korištenjem Jumbomaila na email: zhederic@etfos.hr

Odgovor na Željko Hederić

Re: Predaja DZ

Popis studenata koji prema evidenciji nisu prisustvovali nastavi, odnosno nisu poslali DZ na uvid.

Molim da mi se jave na mail svi sa popisa sa obrazloženjem zašto nisu poslali DZ  i zašto nisu bili prisutni na nastavi.

Jasno ako je netko zabunom, moje isprike, neka pošalje dokaz da je poslao DZ koje sam tražio na uvid.

Svi koji ne ispunjavaju potrebno  za potpis neće moći pristupiti ispitu, odnosno morati će ponavljati kolegij iduće godine.

Fran-Filip Andrić Ivan Hajduk Domagoj Mihaljević
Filip Andrišić Neva Ham Doris Mikola
Stjepan Babić Bruno Hladek Dominik Milanović
Ivica Benić Filip Juginović Ana Pavljašević
Rebeka Brajković David Jurišić Petar Pedić
Franko Cebić Lovro Katić Mirko Rajić
Luka Cigula Sanja Kelemen Gabrijel Relković
Abel Cirimotić Arijan Kolarević Dean Stevanović
Karlo Čakanić Jurica Koški Sara Stojanović
Nikola Ćurić Tomislav Krištija Tomislav Svalina
Mihovil Delaš Matija Krizmanić Filip Šamija
Ante Dragičević Renato Kuna Robert Šimić
Petar Dumančić Ivan Leko Josip Šimunović
Tin Evetić Karlo Lončarević Kristina Šomođi
Ivan Gajčević Pavo Lukač Luka Šplajt
Ivana Gavranić Mirko Mačešić Ingo Tadić
Pavle Gegić Roko Mandarić Tena Tonkovac
Robert Glavaš Luka Marjanović Krešimir Žbura
Matej Žunić

Svi ostali koji nisu na popisu, zaprimio sam vaše JUMBO DZ. Nažalost ima onih koji se nisu bili u stanju potpisati (PREZIME_IME.ZIP) kao i nih koji su DZ slali desetak puta, pa je sada malo kaos dok se to sve pročisti i pregleda.

Vi nastavite pisati DZ, koje ćete svi morati donositi na usmeni ispit na fizički uvid.

NAPOMENA: svi koji su DZ napravili, eto da imaju nažvrljani papir, lijepo ih pozdravljam  i da to ni ne pokušaju donijeti na usmeni. Materijali moraju biti uredno napisani, pregledni, koristite boje, ravnalo.

LP prof.dr.sc Hederić

Odgovor na Željko Hederić

Re: Predaja DZ

Moja isprika studentima ponavljačima koji su na popisu. Jednostavno vas svih zajedno ima puuunoo🎉

Ponavljamo:

PONAVLJAČI NISU U OBAVEZI SLATI DZ, BEZ OBZIRA AKO SU PROZVANI JER VEĆ IMAJU POTPIS. Oni na usmenom odgovaraju po starom, odnosno po pravilima njihove generacije. Nema potrebe da odgovarate na prethodnu poruku iako ste na popisu.

priča o DZ se tiče isključivo onih koji trebaju potpis ove godine. 

Svi studenti koji ove godine prvi puta slušaju OET2 u ovom Korona modu, MORAJU na usmeni donijeti na uvid sve DZ. Koncept ispita će se vrtiti oko tih DZ.

Oni studenti koji nemaju prošlogodišnji potpis, koji su predali DZ a na popisu su TI SE STUDENTI TREBAJU  JAVITI. 

Kad kažem imaju potpis, znači da su prošle godine na popisu sa potvrdom da su zadovoljili nužne uvjete praćenja kolegija. 

LP prof. Hederić