Obavijesti

OE2 lab. najava

OE2 lab. najava

napisao/la Mirko Filić -
Broj odgovora: 1

Cijenjeni kolege,
Za sada ''samo najava rasporeda'' prema prilogu. Naknadno, kada dobijem konacne upute, poslat cu vam ponovo poruku (moguće su izmjene). Također. ako niste upoznati, morat će mo se pridržavati ''posebnog režima ponašanja'' koji opisujem kopijom dopisa Prodekana u nastavku.

Poštovani nastavnici,

kako sljedeći tjedan započinjemo se održavanjem vježbi, napomenuo bih nekoliko stvari:
  • Molim nastavnike da 5 minuta prije početka vježbi dočekaju studente na ulazu Fakulteta.
  • Nakon završetka vježbi nastavnici trebaju ispratiti studente do porte fakulteta (upute prodekana Miličevića)
  • Molim vas da se striktno pridržavate rasporeda nastave kako bi se sve učionice stigle na vrijeme dezinficirati.
  • Svaki student smije doći samo u grupu u kojoj je naveden prema rasporedu.
  • Molim Vas da se pridržavate svih onih uputa koje je naveo prodekan Miličević vezanih uz dezinfekciju, mjerenje temperature i ostalo.
  • Za one grupe koje imaju nastavu u učionicama u "baraci" K+1 i K+2 mjerenje temperature će se odvijati na porti zgrade u Kampusu.
Srdačan pozdrav

izv. prof. dr. sc. Danijel Topić

Na kraju,
Srdačni pozdrav i od mene,
Mirko Filić

Odgovor na Mirko Filić

Re: OE2 lab. najava

napisao/la Mirko Filić -

Cijenjeni kolege,

Vjerujem da ste već upoznati, ali kako sam obećao, želim vas obavjestiti da se lab.vj. odvijaju prema planu. Stoga je i raspored koji sam vam prethodno poslao postao aktualan (za sljedeći tjedan).

Nadam se da ste sve ovo do sada proteklo vrijeme iskoristili marljivo radeći i učeći. Tada, ako imate nekih pisanih materijala ''za pokazati'' slobodno ih ponesite na naš prvi planirani susret (sljedeći tjed. prema rasporedu u prilogu).

Srdačni pozdrav,

Mirko Filic