Novosti

Dostupan tečaj za samostalno učenje "Moodle Teaching Basics"

Dostupan tečaj za samostalno učenje "Moodle Teaching Basics"

by Admin Loomen -
Number of replies: 0

Poštovani korisnici,

S obzirom da sve više nastavnika i učitelja ima potrebu organizirati nastavu online Moodle središnjica kreirala je tečaj za samostalno učenje Moodle Teaching Basics (Osnove poučavanja u Moodle-u). Tečaj predstavlja priručnik za sve one koji Moodle žele koristiti u nastavi, bez obzira na prethodno iskustvo, a dostupan je na poveznici https://learn.moodle.org/course/view.php?id=26427.

Nakon odabira poveznice potrebno se prijaviti u sustav na jedan od ponuđenih načina, a zatim odabrati gumb Enrol me. Jezik tečaja je engleski. Napominjemo da se tečaj nalazi na izdvojenom sustavu Moodle središnjice https://learn.moodle.org koji nije povezan s CARNET-ovim sustavima Loomen. Verzija alata Moodle na kojem je izrađen ovaj tečaj te izgled sučelja nešto su drugačiji od dostupnih CARNET-ovih sustava no, većina funkcionalnosti je dostupna i možete ih primijeniti u vašim tečajevima na sustavu Loomen, Loomen 2 ili Loomen 3.

Podsjećamo, na istom sustavu Moodle središnjice dostupan je i tečaj za samostalno učenje Learn Moodle 3.9. Basic, također na engleskom jeziku. Održavanje ovog tečaja uz podršku mentora bit će organizirano u listopadu.