Želim znati više... by Marilena Turk - Monday, 16 November 2020, 9:14 AM Number of replies: 5 Dragi učenici,ovdje mi napišite o kojim područjima iz kemije bi voljeli znati više...Lijep pozdrav! prof. Turk Permalink In reply to Marilena Turk Re: Želim znati više... by Adriana Galić - Friday, 20 November 2020, 8:40 AM Ja bih voljela znati više o sp-hibridizacijama, odnosno o postupku nastajanju jednostruke, dvostruke i trostruke kovalentne veze. Permalink Show parent In reply to Adriana Galić Re: Želim znati više... by Marilena Turk - Monday, 30 November 2020, 10:41 AM Draga Adriana, molim te da mi pošalješ svoj e-mail. Tamo ću ti poslati odgovor na tvoje pitanje. Lp! Permalink Show parent In reply to Marilena Turk Re: Želim znati više... by Adriana Galić - Monday, 30 November 2020, 12:52 PM adriana.galic385@gmail.com Permalink Show parent In reply to Marilena Turk Re: Želim znati više... by Bono Stanković - Sunday, 22 November 2020, 6:33 PM Lijepi pozdrav! Želio bih znati nešto više o određivanju polarnosti molekule, postoji li neki način/metoda koji uvijek možemo primijeniti kako bi došli do točnog odgovora? Permalink Show parent In reply to Bono Stanković Re: Želim znati više... by Marilena Turk - Monday, 30 November 2020, 10:37 AM Dragi Bono, odgovor je poslan na tvoj e-mail. Lp! Permalink Show parent
In reply to Marilena Turk Re: Želim znati više... by Adriana Galić - Friday, 20 November 2020, 8:40 AM Ja bih voljela znati više o sp-hibridizacijama, odnosno o postupku nastajanju jednostruke, dvostruke i trostruke kovalentne veze. Permalink Show parent In reply to Adriana Galić Re: Želim znati više... by Marilena Turk - Monday, 30 November 2020, 10:41 AM Draga Adriana, molim te da mi pošalješ svoj e-mail. Tamo ću ti poslati odgovor na tvoje pitanje. Lp! Permalink Show parent In reply to Marilena Turk Re: Želim znati više... by Adriana Galić - Monday, 30 November 2020, 12:52 PM adriana.galic385@gmail.com Permalink Show parent
In reply to Adriana Galić Re: Želim znati više... by Marilena Turk - Monday, 30 November 2020, 10:41 AM Draga Adriana, molim te da mi pošalješ svoj e-mail. Tamo ću ti poslati odgovor na tvoje pitanje. Lp! Permalink Show parent In reply to Marilena Turk Re: Želim znati više... by Adriana Galić - Monday, 30 November 2020, 12:52 PM adriana.galic385@gmail.com Permalink Show parent
In reply to Marilena Turk Re: Želim znati više... by Adriana Galić - Monday, 30 November 2020, 12:52 PM adriana.galic385@gmail.com Permalink Show parent
In reply to Marilena Turk Re: Želim znati više... by Bono Stanković - Sunday, 22 November 2020, 6:33 PM Lijepi pozdrav! Želio bih znati nešto više o određivanju polarnosti molekule, postoji li neki način/metoda koji uvijek možemo primijeniti kako bi došli do točnog odgovora? Permalink Show parent In reply to Bono Stanković Re: Želim znati više... by Marilena Turk - Monday, 30 November 2020, 10:37 AM Dragi Bono, odgovor je poslan na tvoj e-mail. Lp! Permalink Show parent
In reply to Bono Stanković Re: Želim znati više... by Marilena Turk - Monday, 30 November 2020, 10:37 AM Dragi Bono, odgovor je poslan na tvoj e-mail. Lp! Permalink Show parent