Obavijesti

Upoznajmo se

Upoznajmo se

napisao/la Adela Granic -
Broj odgovora: 101

Dobro došli na online edukaciju za knjižničare i knjižničarke.

Na početku Vas pozivamo da se predstavite s par riječi i putem ovog foruma upoznate i ostale sudionike.

Odgovor na Adela Granic

Re: Upoznajmo se

napisao/la Elda Pliško-Horvat -

Pozdrav svima! Ja sam Elda pliško Horvat i radim već više od 30 g. u Talijanskoj srednjoj školi u Puli. Bez obzira na popriličan broj godina života i staža drago mi je što se i na ovaj način možemo stručno usavršavati jer time dobivamo još jednu priliku za učenje i međusobnu komunikaciju.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ružica Rebrović Habek -

Pozdrav,

Radim u knjižnici u OŠ u Zagrebu već 20 godina. Volim učiti  i ne brojim koliko tečajeva  sam do sada pohađala.  Veselim se novim znanjima i  aktivnostima i u ovom tečaju.

Sretno nam svima!

Ružica 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Alta Pavin Banović -

Srdačan pozdrav svim sudionicima.

Ja sam Alta Pavin Banović, školska knjižničarka u Medicinskoj školi Osijek od 2013. godine.

Radujem se ovakvoj vrsti edukacije.

Svima želim uspješan rad.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ivan NEKIĆ -

Pozdrav svima!

Ja sam na ettaedu vidio oglašen današnji webinar o GDPR. Tema me zanima, pa sam se prijavio, iako uopće nisam knjižničar, nego učitelj informatike i njemačkoga u OŠ Lički Osik.

Usput sam se i samoupisao u loomen tečaj. Nadam se da nemate ništa protiv? Namjera mi je nešto naučiti (i o temama i o načinu funkciniranja tečajeva na loomenu), a trudit ću se ne ometati.

Odgovor na Ivan NEKIĆ

napisao/la Maja Lalić -

Ciao,

tek sad vidim poruku. Poslali ste je u 11:13, a tada ionako više nije bilo moguće ući u sobu jer iza 11:00 sati to nije bilo moguće.

Žao mi je.

LP

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Marija Klarić -

Lijep pozdrav svima! Moje je ime Marija Klarić Brdarić. Radim u osnovnoškolskoj knjižnici u malom selu u Vukovarsko-srijemskoj županiji, u selu Štitaru. Veselim se suradnji i novim znanjima koja ćemo na ovom mjestu proširiti. 

Srdačan pozdrav!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Renata Gržac -

Srdačan pozdrav svima!

Ime mi je Renata Gržac i radim u knjižnici Osnovne škole Vladimira Nazora u Crikvenici. Dosad sam pratila veći broj webinara i dva online tečaja. Veselim se budućem zajedničkom učenju!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ana Vidas -

Lijep pozdrav svima!

Ja sam Ana Vidas i radim u Osnovnoj školi A. G. Matoša Novalja kao pedagoginja. U planu nam je za ovu školsku godinu izdati prvo izdanje školskog lista te mi je webinar bio iznimno koristan. 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Maja Škalić -

Pozdrav svima,

ja sam Maja Škalić, stručni suradnik knjižničar i pedagog u Osnovnoj školi Budrovci (nedaleko Đakova).

Veseli me učenje i druženje s kolegama na ovaj način osmijeh

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Sara Kulić -

Lijep pozdrav svima,

ja sam Sara Kulić, stručna suradnica knjižničarka u Prvoj ekonomskoj školi u Zagrebu

Odgovor na Adela Granic

napisao/la MARINA IVAKIĆ -

Pozdrav svima! 

ja sam Marina Ivakić, školska knjižničarka OŠ Lovas. Zaposlena sam i u OŠ A. G. Matoš, Tovarnik. Trenutno radim pola radnog vremena jer koristim roditeljski dopust za treće dijete. 

Veselim se druženju! 

Marina

Odgovor na MARINA IVAKIĆ

napisao/la Vlatka Štrk -

Pozdrav svima,

moje je ime Vlatka Štrk i radim kao stručna suradnica knjižničarka u OŠ Drenje (nedaleko Đakova).

Veselim se druženju! 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Mira Barberić -

Lijepi pozdrav svim kolegama i kolegicama knjižničarima!

Zovem se Mira Barberić, živim i radim u Daruvaru u ČOŠ J. A. Komenskog kao stručna suradnica školska knjižničarka i vrlo sam znatiželjna što nas čeka na Loomenu.

osmijeh

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ana Ćurković -

Pozdrav svima!

Zovem se Ana Ćurković i knjižničarka sam u OŠ Smokvica i OŠ "Janjina".

Sviđa mi se ovakav način usavršavanja. Veselim se novim spoznajama.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Adrijana Leko -

Pozdrav svima, 

moje ime je Adrijana Leko. Učiteljica sam razredne nastave u OŠ dr. F. Tuđman Šarengrad i glavna urednica školskog lista Školski svitak. Ujedno sam i administrator školske web stranice. 

Tema mi je izuzetno zanimljiva pa sam se prijavila na webinar. Nadam se zanimljivoj edukaciji i nastavku druženja online. 

LP

Adrijana

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Vlatka Antolić -

Pozdrav svima!

Moje ime je Vlatka Antolić i radim u OŠ Đurmanec kao stručna suradnica - knjižničarka već 12 godina. 

Veselim se ugodnom druženju!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Tonći Padovan -

Ja sam Tonći Padovan, ravnatelj OŠ  Blato iz Blata na otoku  Korčuli. Logoped sam po struci, administrator školski web stranica i i još puno toga.  Želja mi je  ponovno pokrenuti  školski list - tiskano izdanje i započeti sa  digitalnim  listom.  Nadam se da će mi se  u tome pridružiti naša knižničarka, kolege i učenici. 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Morana Sunara -

Drage kolegice o kolege sve vas srdačno pozdravljam iz Splita, iz Elektrotehničke škole u joj radim kao profesorica hrvatskog i engleskog jezika i knjižničarka. Veselim se daljnjoj edukaciji i zanimljivim webinarima. 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Henrieta Matković -

Lijep pozdrav svima!

Ja sam Henrieta Matković, knjižničarka u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata u Đakovu. Vrlo sam zadovoljna Carnetovim webinarima i online tečajevima na kojima sam dosad sudjelovala te podržavam ovakav način stručnog usavršavanja.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Anita Drenjančević -

Pozdravljam kolegice i kolege!

Zovem se Anita Drenjančević i radim kao školska knjižničarka u OŠ Josipovac u Osječko-baranjskoj županiji! 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ivana Pavlin -

Pozdrav svima,

ja sam Ivana Pavlin, stručna suradnica knjižničarka u OŠ Stjepana Cvrkovića Stari Mikanovci.

Veselim se ovom načinu učenja i usavršavanja.  osmijeh

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Kristina Varžić -

Dobar dan svima!

Ja sam Kristina Varžić i radim kao školska knjižničarka u OŠ Sveti Križ Začretje. 

Veselim se druženju s ostalim sudionicima ovog kolegija!

LP

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Goranka Erega -

Poštovane kolegice i kolege,

zovem se Goranka Erega, učiteljica sam engleskog jezika i školski knjižničar u Osnovnoj školi Lovinac. Voditeljica sam ŽSV školskih knjižničara osnovnih i srednjih škola ličko-senjske županije. Stručno se usavršavam i sudjelujem u radu oba županijska vijeća. Osim toga sam jedini stručni suradnik u školi pa povremeno imam ulogu i pedagoga, psihologa, logopeda, defektologa i često sam na zamjenama za druge učitelje. Volim svoj posao i neizmjerno mi je drago što radim u maloj školi u kojoj je sve moguće.

Nadam se da ćemo dobro surađivati i uvijek nešto novo naučiti.

Srdačan Vam pozdrav iz srca Like.

G.Erega

Odgovor na Adela Granic

napisao/la VIKTORIJA TOMŠIĆ -

Lijepi pozdrav svima!

Ja sam Viktorija Tomšić, prof. HJ i EJ te mag. bibl., stručna suradnica knjižničarka u OŠ "Antun Klasinc" Lasinja te trenutno mijenjam  i kolegicu  knjižničarku u OŠ Draganići.  Nadam se kvalitetnoj eduakciji te smatram da je cjeloživotno obrazovanje put kojim svi obrazovni djelatnici moraju krenuti.

Srdačan pozdrav,

Viktorija

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ivana Griparić Fable -

Lijepi pozdrav svima! 

Zovem se Ivana Griparić Fable i radim kao stručni suradnik knjižničar u OŠ "Ivo Lola Ribar" Labin.

Drago mi je što se na ovaj način mogu stručno usavršavati i stjecati nova znanja  koja ću moći primijeniti u svom radu.

Srdačno,

Ivana

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ivana Turkalj -
Srdačan pozdrav svima!

Vidjeh na ettaedu ovaj webinar i slobodna mjesta par sati prije početka webinara pa se prijavih jer me tema zanima. Ivana Turkalj, vjeroučiteljica sam u Osnovnoj školi Davorina Trstenjaka u Hrvatskoj Kostajnici. 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Martina Vujnović -

Lijepi pozdrav svima!

Moje ime je Martina Vujnović. Radim u Srednjoj strukovnoj školi kralja Zvonimira Knin kao stručna suradnica knjižničarka. Edukacija je nezaobilazan dio poslova informacijskog stručnjaka toga se veselim ovome obliku usavršavanja, koji omogućuje i nama iz udaljinih krajeva prisustvovanje na istima.

Srdačano,

Martina Vujnović

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Gordana Peteh -

Pozdrav svima iz Žminja. Zovem se Gordana Peteh i već 17 godina radim u OŠ Vladimira Gortana iz Žminja. Posljednjih  5 godina radim u knjižnici na puno radno vrijeme. Škola smo koja nema problema s brojem učenika već s prostorom tako da se u knjižnici odvijaju svakakve aktivnosti...od nastave do pregleda zubi.... tako da su mi dani često ispunjeni neočekivanim zaduženjima.

LP

Gordana

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Mima Juračak -

Pozdrav kolegama i kolegicama knjižničarima osmijeh

Ja sam Mima i knjižničarka sam u Osnovnoj školi Zorke Sever u Popovači osmijeh

Aktivnosti vezane uz našu knjižnicu možete pratiti na blogu : https://blogknjiznicezorkesever.wordpress.com/

Ako još netko vodi blog knjižnice, javite nam se kako bismo se povezali. Za sada sam pronašla kolegicu iz

područne škole u Veliškovcima osmijeh Evo i link : https://knjiznicaosveliskovci.wordpress.com/

Želim svima sve najbolje u radu i veselim se eventualnoj suradnji osmijeh

Pozdrav!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Danica Leštek -

Poštovana savjetnice, drage kolegice i kolege,

srdačno vas pozdravljam iz Krapinsko-zagorske županije. Ja sam Danica Pelko, knjižničarka sam u OŠ Donja Stubica već skoro 30 godina. Nadam se da ćemo naučiti nešto korisno preko Loomena.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Marijana Čelig Hlobik -

Draga savjetnice, kolegice i kolege... 
lijep pozdrav iz Virovitičko-podravske županije, iz OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u Orahovici. 
Školska knjižničarka Marijana Čelig Hlobik 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Krešimir Petrak -

Lijep pozdrav svima!

Zovem se Krešimir Petrak i radim kao stručni suradnik knjižničar u OŠ Sesvetska Sopnica. Veselim se ovom načinu stručnog usavršavanja i stjecanju primjenjivih novih znanja.

Odgovor na Krešimir Petrak

napisao/la Julien Bilić -

Lijep pozdrav svima koliko vas ima!

Moje ime je Julien Bilić Gašparac i trenutno radim kao stručna suradnica školska knjižničarka u OŠ "Ivan Goran Kovačić", Velika. 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ivana Vladilo -

Pozdrav svima!
Ivana Vladilo, školska knjižničarka u Strojarkoj školi za industrijska i obrtnička zanimanja u Rijeci. Još kratko imam priliku koristiti sve blagodati CARNetovih servisa koji se, nažalost, danom odlaska u mirovinu ukidaju. Stoga, ne mogu reći: veselim se ovom zajedničkom radu i stručnom usavršavanju, ali mogu: nek vam učenje uvijek bude zabava, izazov, profesionalno i osobno ispunjenje i zadovoljstvo... 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Martina Veber -

Poštovana savjetnice, kolegice i kolege,

ja sam Martina Veber , školska knjižničarka u Osnovnoj školi dr. Franjo Tuđman u Šarengradu i u Osnovnoj školi Ilača- Banovci. Radujem se online učenju i druženju.

Lijep pozdrav svima!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Nada Slišković -

Ja sam Nada Slišković, radim kao stručna suradnica knjižničarka u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Đalskog u Donjoj Zelini. Ranije sam predavala hrvatski jezik kao profesorica hrvatskoga jezika i komparativne književnosti. Željela bih surađivati s Vama putem foruma. Zanima me Vaš kolegij. Započela sam e-kolegij Kriteriji i preporuke za izradu kvalitetnih e-lektira pod nazivom V4.pdf. Željela bih da mi putem foruma napišete svoj komentar u svezi objavljenog sadržaja. 

Nada Slišković

nsliskovic1@gmail.com

Odgovor na Adela Granic

napisao/la SLAĐANA JUKIĆ -

Poštovani,

zovem se Slađana Jukić i radim kao stručna suradnica - školska knjižničarka u Osnovnoj školi Vladimira nazora Pazin i Osnovnoj školi "Vitomir Širola - Pajo" Nedešćina.

Srdačan pozdrav svima!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la DEAN MURIĆ -

Poštovani,

zovem se Dean Murić i radim kao stručni suradnik - školski knjižničar u Osnovnoj školi Vladimira nazora Pazin.

Lijep pozdrav svima!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Dejana Bedeković -

Ja sam školska knjižničarka u 4. osnovnoj školi Bjelovar od 2009. g. Uz to sam ​​koordinatorica nacionalnog projekta "Čitamo mi, u obitelji svi" u organizaciji Hrvatske mreže školskih knjižničara (HMŠK) od 2012. i županijskog Međuškolskog književnog kviza od 2011., te tajnica Hrvatske mreže školskih knjižničara (HMŠK) od 2014. Veselim se suradnji. osmijeh

Odgovor na Adela Granic

napisao/la MARINA MAVREK -

Pozdrav svima!

Ja sam Marina Mavrek, radim kao školska knjižničarka u IV. OŠ Varaždin od 2008. godine. Prije toga sam radila u OŠ Retkovec u Zagrebu osmijeh

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Dijana Čupić -

Ja sam Dijana Čupić, radim kao školska knjižničarka u Oš Zapruđe, Zagreb.

To mi je bilo i prvo radno mjesto, na kome sam ostala sve do danas ( preko 30. godina radnog staža.

Veselim se Virtualnim učioniocama i novom načinu rada.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ivna Lončarić -

Pozdrav, 

ja sam Ivna Lončarić i radim u Srednjoj školi dr. Antuna Barca u Crikvenici kao stručna suradnica knjižničarka.

Veselim se novim spoznajama!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Nataša Švaco -

Drago mi je što se možemo stručno usavršavati i na ovakav način.

Zovem se Nataša Švaco i radim u OŠ Grgura Karlovčana, Đurđevac. 

Pozdrav svima.

Lp,

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Marina Nikolić -

Pozdrav!

Ja sam Marina Nikolić, knjižničarka Osnovne škole kneza Trpimira U Kaštel Gomilici.

Nekoliko godina radila sam po zamjenama kao učiteljica RN, a sada skoro 3 godine sam već knjižničarka.

Radujem se radu u knjižnici i usvajanju novih znanja.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la NEDA FRANOLIĆ -

Zovem se Neda Franolić. Knjižničarka sam u Osnovnoj školi "Vladimir Gortan" u Rijeci. Profesorica sam hrvatskoga jezika i književnosti. U knjižnici nastojim stvoriti profil građe i usluga koji odgovaraju našim korisnicima. Uz to volim voditi male radionice likovnog i literarnog stvaralaštva te mali projekt "Čitanje naglas" koji provode učenici drugim učenicima. 

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ivana Strapač -

Pozdrav svima, 

ja sam Ivana Strapač, mag. educ. phil. et mag. bibl, stručna suradnica-mentorica u OŠ fra Kaje Adžića Pleternica u Pleternici. 

Vedra, vesela, pozitivna...temperamentna...oštra, odvažna, bez dlake na jeziku...i da volim sve što vole mladi i!!! osmijeh

Bibliofilka sam, ali nisam bibliomanka (moju privatnu "knjižnicu" čini tek nekoliko knjiga koje povremeno "napadam"...)!

Moto: "Ili me ljudi vole ili me uopće ne vole...između nema..."

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Margareta Miloš -

Pozdrav svima!

Ime mi je Margareta Miloš. Radim u školskoj knjižnici Srednje škole "August Šenoa" Garešnica. Veselim se ovakvom stručnom usavršavanju, jer su dosadašnje online edukacije za školske knjižničare bile zaista korisne.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Luca Matić -

Drage kolegice i kolege,

zovem se Luca Matić i radim u OŠ "Antun Nemčić Gostovinski" Koprivnica.

Veselim se novom i drugačijem  načinu stručnog usavršavanja.

Pozdrav svima!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Stjepana Kadić -

Pozdravljam kolegice i kolege!

Zovem se Stjepana Kadić i radim u Osnovnoj školi Fran Koncelak Drnje.

Želim nam uspješno usavršavanje i dobru suradnju! 

Privitak Logo šk. knjižnice - Drnje.jpg
Odgovor na Adela Granic

napisao/la Suzana Pracaić -

Lijepi pozdrav svima!

Ja sam Suzana Pracaić i radim u Osnovnoj školi "Ljudevit Gaj" Krapina. Danas i službeno počinje najljepše godišnje doba pa nam svima želim da više uživamo u ljepotama naše prirode, buđenju života i cvatnje, a da na ovom mjestu upotpunimo, nadogradimo i usavršimo ono što već znamo te usvojimo sve novo što nas čeka. 

Radujem se našoj suradnji i komunikaciji i na ovaj način!

Posebno pozdravljam moje Zagorke osmijeh

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Kristina Kokić Kontić -

Pozdrav svima!

Moje ime je Kristina Kokić Kontić i radim kao knjižničarka u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka.

Veselim se zajedničkom radu i druženju!

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Marija Kolić -

Pozdrav svima!

Ja sam Marija Kolić, dipl. knjiž.  Radim u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin.

Veselim se novim i korisnim sadržajima.

Lp

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Vesna Miličević -

Ja sam Vesna Miličević  iz Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci.  Nadan se da ću ubuduće uspjeti  više vremena provoditi  na ovom zanimljivom mjestu osmijeh- zajedno s Vama. osmijeh

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Ana Bruner -

Dobar dan svima,

Ja sam Ana Hodak i radim kao stručna suradnica pripravnica u OŠ Josipa Matoša, škola za djecu sa teškoćama u razvoju, u Vukovaru.

osmijeh

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Marija Šimić -

Poštovane kolegice i kolege,

ja sam Marija Šimić dipl. knjižničarka, radim u OŠ Augusta Šenoe u Zagrebu od 1990. 

Srdačan pozdrav svima,

Marija Šimić

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Zita Opačak -

Pozdrav svima!

Knjižničarka sam Srednje škole Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod. U prosvjeti sam 27 godina. Volim svoj poziv i sve izazove koje nosi. Uz posao knjižničarke, kao stručna suradnica, često sam voditeljica smjene, koordinatorica za sva natjecanja, koordinatorica  Škole za život i službenica za informacije. Dugi niz godina vodila sam volonterski klub naše škole.  Slobodno vrijeme posvećujem svojoj obitelji, kućnim ljubimcima i boravku u prirodi.

Odgovor na Adela Granic

napisao/la Sunčica Crnica -

Zovem se Sunčica Crnica i UČITELJICA SAM RAZREDNE NASTAVE I HRVATSKOG JEZIKA I DIPLOMIRANI KNJIŽNIČAR. Radujem se novim izazovima, novitetima, edukacijama i poznanstvima. 

Puno sreće svima i ugodno druženje uz slogan "UČENJE NE TREBA BITI MUČENJE".

Srdačan pozdrav

Sunčica Crnica