Dobro došli na online edukaciju za knjižničare i knjižničarke.
Na početku Vas pozivamo da se predstavite s par riječi i putem ovog foruma upoznate i ostale sudionike.
Dobro došli na online edukaciju za knjižničare i knjižničarke.
Na početku Vas pozivamo da se predstavite s par riječi i putem ovog foruma upoznate i ostale sudionike.
Pozdrav svima! Ja sam Elda pliško Horvat i radim već više od 30 g. u Talijanskoj srednjoj školi u Puli. Bez obzira na popriličan broj godina života i staža drago mi je što se i na ovaj način možemo stručno usavršavati jer time dobivamo još jednu priliku za učenje i međusobnu komunikaciju.
Pozdrav,
Radim u knjižnici u OŠ u Zagrebu već 20 godina. Volim učiti i ne brojim koliko tečajeva sam do sada pohađala. Veselim se novim znanjima i aktivnostima i u ovom tečaju.
Sretno nam svima!
Ružica
Pozdrav!
Radim u Medicinskoj školi Bjelovar!
Zorka Renić
Srdačan pozdrav svim sudionicima.
Ja sam Alta Pavin Banović, školska knjižničarka u Medicinskoj školi Osijek od 2013. godine.
Radujem se ovakvoj vrsti edukacije.
Svima želim uspješan rad.
Pozdrav svima!
Ja sam na ettaedu vidio oglašen današnji webinar o GDPR. Tema me zanima, pa sam se prijavio, iako uopće nisam knjižničar, nego učitelj informatike i njemačkoga u OŠ Lički Osik.
Usput sam se i samoupisao u loomen tečaj. Nadam se da nemate ništa protiv? Namjera mi je nešto naučiti (i o temama i o načinu funkciniranja tečajeva na loomenu), a trudit ću se ne ometati.
Ciao,
tek sad vidim poruku. Poslali ste je u 11:13, a tada ionako više nije bilo moguće ući u sobu jer iza 11:00 sati to nije bilo moguće.
Žao mi je.
LP
Nema problema kolega.
Drago nam je da Vas tema zanima.
Pozdrav svima.
Ja sam Svjetlana Devčić. Radim u OŠ Trnsko na poslovima školskog knjižničara. Veselim se novim spoznajama.
Lijep pozdrav svima! Moje je ime Marija Klarić Brdarić. Radim u osnovnoškolskoj knjižnici u malom selu u Vukovarsko-srijemskoj županiji, u selu Štitaru. Veselim se suradnji i novim znanjima koja ćemo na ovom mjestu proširiti.
Srdačan pozdrav!
Srdačan pozdrav svima!
Ime mi je Renata Gržac i radim u knjižnici Osnovne škole Vladimira Nazora u Crikvenici. Dosad sam pratila veći broj webinara i dva online tečaja. Veselim se budućem zajedničkom učenju!
Pozdrav,
zovem se Anita Račman i trenutno radim u Oš Vladimira Becića u Osijeku. Veselim se novim temama.
Pozdrav svima =)
Moje ime je Martina Plaščak i knjižničarka sam u Strojarskoj tehničkoj školi u Osijeku.
Lijep pozdrav svima!
Ja sam Ana Vidas i radim u Osnovnoj školi A. G. Matoša Novalja kao pedagoginja. U planu nam je za ovu školsku godinu izdati prvo izdanje školskog lista te mi je webinar bio iznimno koristan.
Pozdrav svima,
ja sam Maja Škalić, stručni suradnik knjižničar i pedagog u Osnovnoj školi Budrovci (nedaleko Đakova).
Veseli me učenje i druženje s kolegama na ovaj način
Lijep pozdrav svima,
ja sam Sara Kulić, stručna suradnica knjižničarka u Prvoj ekonomskoj školi u Zagrebu
Lijep pozdrav svima,
ja sam Jakica Pecotić, stručni suradnik knjižničar u SŠ Vela Luka.
Veselim se učenju novih, korisnih sadržaja
Lijepi pozdrav svima,
ja sam Francika Herceg i radim u Osnovnoj školi Gvozd.
Pozdrav svima!
Ja sam Tihana Pavić Varga, knjižničarka u OŠ Gorjani i OŠ Ernestinovo. Voljela bih pokrenuti školski list pa me ova tema jako zanima.
Pozdrav svima!
ja sam Marina Ivakić, školska knjižničarka OŠ Lovas. Zaposlena sam i u OŠ A. G. Matoš, Tovarnik. Trenutno radim pola radnog vremena jer koristim roditeljski dopust za treće dijete.
Veselim se druženju!
Marina
Pozdrav svima,
moje je ime Vlatka Štrk i radim kao stručna suradnica knjižničarka u OŠ Drenje (nedaleko Đakova).
Veselim se druženju!
Dragi kolege i kolegice,
ja sam Marina Piria, radim u OŠ Grigora Viteza Poljana kao knjižničarka na pola radnog vremena.
Lijepi pozdrav!
Lijepi pozdrav svim kolegama i kolegicama knjižničarima!
Zovem se Mira Barberić, živim i radim u Daruvaru u ČOŠ J. A. Komenskog kao stručna suradnica školska knjižničarka i vrlo sam znatiželjna što nas čeka na Loomenu.
Pozdrav.
Ja sama Serena Calderara Cvjetović i radim školskoj knjižnici OŠ ''Rikard Katalinić Jeretov'', Opatija. Veselim se druženju i novim spoznajama.
Srdačno, Serena
Pozdrav svima!
Zovem se Ana Ćurković i knjižničarka sam u OŠ Smokvica i OŠ "Janjina".
Sviđa mi se ovakav način usavršavanja. Veselim se novim spoznajama.
Pozdrav,
zovem se Margareta Rihtarić i trenutno radim u XIII. gimnaziji (Zagreb) na pola radnog vremena.
Veselim se druženju s Vama
Pozdrav svima,
moje ime je Adrijana Leko. Učiteljica sam razredne nastave u OŠ dr. F. Tuđman Šarengrad i glavna urednica školskog lista Školski svitak. Ujedno sam i administrator školske web stranice.
Tema mi je izuzetno zanimljiva pa sam se prijavila na webinar. Nadam se zanimljivoj edukaciji i nastavku druženja online.
LP
Adrijana
Pozdrav svima!
Moje ime je Vlatka Antolić i radim u OŠ Đurmanec kao stručna suradnica - knjižničarka već 12 godina.
Veselim se ugodnom druženju!
Ja sam Tonći Padovan, ravnatelj OŠ Blato iz Blata na otoku Korčuli. Logoped sam po struci, administrator školski web stranica i i još puno toga. Želja mi je ponovno pokrenuti školski list - tiskano izdanje i započeti sa digitalnim listom. Nadam se da će mi se u tome pridružiti naša knižničarka, kolege i učenici.
Lijep pozdrav svima,
radim u knjižnici Srednje medicinske škole Slavonski Brod.
Slavica Tomić
Drage kolegice o kolege sve vas srdačno pozdravljam iz Splita, iz Elektrotehničke škole u joj radim kao profesorica hrvatskog i engleskog jezika i knjižničarka. Veselim se daljnjoj edukaciji i zanimljivim webinarima.
Lijep pozdrav svima!
Ja sam Henrieta Matković, knjižničarka u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata u Đakovu. Vrlo sam zadovoljna Carnetovim webinarima i online tečajevima na kojima sam dosad sudjelovala te podržavam ovakav način stručnog usavršavanja.
Pozdravljam kolegice i kolege!
Zovem se Anita Drenjančević i radim kao školska knjižničarka u OŠ Josipovac u Osječko-baranjskoj županiji!
Pozdrav!
Zovem se Snježana Laksar i radim u OŠ "Dobriša Cesarić", Osijek na mjestu stručnog suradnika knjižničara.
Pozdrav svima,
ja sam Ivana Pavlin, stručna suradnica knjižničarka u OŠ Stjepana Cvrkovića Stari Mikanovci.
Veselim se ovom načinu učenja i usavršavanja.
Pozdrav svima,
ja sam Ivana Miletić i radim kao školska knjižničarka u Osnovnoj školi Cavtat.
Dobar dan svima!
Ja sam Kristina Varžić i radim kao školska knjižničarka u OŠ Sveti Križ Začretje.
Veselim se druženju s ostalim sudionicima ovog kolegija!
LP
Poštovane kolegice i kolege,
zovem se Goranka Erega, učiteljica sam engleskog jezika i školski knjižničar u Osnovnoj školi Lovinac. Voditeljica sam ŽSV školskih knjižničara osnovnih i srednjih škola ličko-senjske županije. Stručno se usavršavam i sudjelujem u radu oba županijska vijeća. Osim toga sam jedini stručni suradnik u školi pa povremeno imam ulogu i pedagoga, psihologa, logopeda, defektologa i često sam na zamjenama za druge učitelje. Volim svoj posao i neizmjerno mi je drago što radim u maloj školi u kojoj je sve moguće.
Nadam se da ćemo dobro surađivati i uvijek nešto novo naučiti.
Srdačan Vam pozdrav iz srca Like.
G.Erega
Pozdrav iz Elektrotehničke i prometne škole Osijek
Lijepi pozdrav svima!
Ja sam Viktorija Tomšić, prof. HJ i EJ te mag. bibl., stručna suradnica knjižničarka u OŠ "Antun Klasinc" Lasinja te trenutno mijenjam i kolegicu knjižničarku u OŠ Draganići. Nadam se kvalitetnoj eduakciji te smatram da je cjeloživotno obrazovanje put kojim svi obrazovni djelatnici moraju krenuti.
Srdačan pozdrav,
Viktorija
Lijepi pozdrav svima!
Zovem se Ivana Griparić Fable i radim kao stručni suradnik knjižničar u OŠ "Ivo Lola Ribar" Labin.
Drago mi je što se na ovaj način mogu stručno usavršavati i stjecati nova znanja koja ću moći primijeniti u svom radu.
Srdačno,
Ivana
Vidjeh na ettaedu ovaj webinar i slobodna mjesta par sati prije početka webinara pa se prijavih jer me tema zanima. Ivana Turkalj, vjeroučiteljica sam u Osnovnoj školi Davorina Trstenjaka u Hrvatskoj Kostajnici.
Lijep pozdrav svima,
zovem se Anica Marinović, školska knjižničarka samu u OŠ Benkovac. Veselim se novom učenju, usavršavanju i druženju.
Sanja Kukurić, prof. hrv. jezika i voditelj sekcije Čuvari baštine unutar Školske zadruge "Leptirići"
Dobar dan svima!
Zovem se Renata Lujak Grdović i radim u Gimnaziji Dubrovnik, puno radno vrijeme. Željno iščekujem početak edukacije za stručne suradnike - knjižničare.
Lijepi pozdrav svima!
Moje ime je Martina Vujnović. Radim u Srednjoj strukovnoj školi kralja Zvonimira Knin kao stručna suradnica knjižničarka. Edukacija je nezaobilazan dio poslova informacijskog stručnjaka toga se veselim ovome obliku usavršavanja, koji omogućuje i nama iz udaljinih krajeva prisustvovanje na istima.
Srdačano,
Martina Vujnović
Pozdrav svima! Ja sam Tina Majnarić. Radim u školskim knjižnicama u Brodu na Kupi i u Ravnoj Gori.
Lijep pozdrav svima,
ja sam Ena Javor Kučera i radim u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu
Pozdrav svima iz Žminja. Zovem se Gordana Peteh i već 17 godina radim u OŠ Vladimira Gortana iz Žminja. Posljednjih 5 godina radim u knjižnici na puno radno vrijeme. Škola smo koja nema problema s brojem učenika već s prostorom tako da se u knjižnici odvijaju svakakve aktivnosti...od nastave do pregleda zubi.... tako da su mi dani često ispunjeni neočekivanim zaduženjima.
LP
Gordana
Pozdrav kolegama i kolegicama knjižničarima
Ja sam Mima i knjižničarka sam u Osnovnoj školi Zorke Sever u Popovači
Aktivnosti vezane uz našu knjižnicu možete pratiti na blogu : https://blogknjiznicezorkesever.wordpress.com/
Ako još netko vodi blog knjižnice, javite nam se kako bismo se povezali. Za sada sam pronašla kolegicu iz
područne škole u Veliškovcima Evo i link : https://knjiznicaosveliskovci.wordpress.com/
Želim svima sve najbolje u radu i veselim se eventualnoj suradnji
Pozdrav!
Dobar dan!
Ja sam Kristina Dujmović. Knjižničarka sam u OŠ Okučani.
Svima nam želim uspješan rad
Srdačni pozdravi iz Okučana!
Poštovana savjetnice, drage kolegice i kolege,
srdačno vas pozdravljam iz Krapinsko-zagorske županije. Ja sam Danica Pelko, knjižničarka sam u OŠ Donja Stubica već skoro 30 godina. Nadam se da ćemo naučiti nešto korisno preko Loomena.
Draga savjetnice, kolegice i kolege...
lijep pozdrav iz Virovitičko-podravske županije, iz OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u Orahovici.
Školska knjižničarka Marijana Čelig Hlobik
Pozdrav svima!
Snježana Jureković
Knjižničarka iz OŠ I. G. Kovačića
Staro Petrovo Selo
Pozdrav!
Ja sam Soraja.
Radim u Rijeci u dvije osnovne škole talijanske nacionalne manjine,
OŠ-SE Dolac i OŠ-SE Gelsi .
Veselim se našem zajedničkom druženju.
Pozdrav svima!
Ja sam Andrea Perdija i radim u OŠ Marina Držića u Dubrovniku. Nadam se da će naša suradnja biti uspješna.
Lijep pozdrav svima!
Zovem se Krešimir Petrak i radim kao stručni suradnik knjižničar u OŠ Sesvetska Sopnica. Veselim se ovom načinu stručnog usavršavanja i stjecanju primjenjivih novih znanja.
Lijep pozdrav svima koliko vas ima!
Moje ime je Julien Bilić Gašparac i trenutno radim kao stručna suradnica školska knjižničarka u OŠ "Ivan Goran Kovačić", Velika.
Pozdrav svima!
Moje ime je Vlatka Habulin. Knjižničarka sam u Osnovnoj školi Veliko Trgovišće od 2007. godine.
Sretno!
Pozdrav svima!
Ja sam Zlatko Starc i knjižničar sam u OŠ Antuna Bauera Vukovar. Sretno!
Pozdrav svima!
Ivana Vladilo, školska knjižničarka u Strojarkoj školi za industrijska i obrtnička zanimanja u Rijeci. Još kratko imam priliku koristiti sve blagodati CARNetovih servisa koji se, nažalost, danom odlaska u mirovinu ukidaju. Stoga, ne mogu reći: veselim se ovom zajedničkom radu i stručnom usavršavanju, ali mogu: nek vam učenje uvijek bude zabava, izazov, profesionalno i osobno ispunjenje i zadovoljstvo...
Poštovana savjetnice, kolegice i kolege,
ja sam Martina Veber , školska knjižničarka u Osnovnoj školi dr. Franjo Tuđman u Šarengradu i u Osnovnoj školi Ilača- Banovci. Radujem se online učenju i druženju.
Lijep pozdrav svima!
Pozdrav svima,
Moje ime je Berislav Njegovec.
Radim u OŠ Franje Serta Bednja i III. OŠ Varaždin.
LP
Ja sam Nada Slišković, radim kao stručna suradnica knjižničarka u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Đalskog u Donjoj Zelini. Ranije sam predavala hrvatski jezik kao profesorica hrvatskoga jezika i komparativne književnosti. Željela bih surađivati s Vama putem foruma. Zanima me Vaš kolegij. Započela sam e-kolegij Kriteriji i preporuke za izradu kvalitetnih e-lektira pod nazivom V4.pdf. Željela bih da mi putem foruma napišete svoj komentar u svezi objavljenog sadržaja.
Nada Slišković
nsliskovic1@gmail.com
Poštovani,
zovem se Slađana Jukić i radim kao stručna suradnica - školska knjižničarka u Osnovnoj školi Vladimira nazora Pazin i Osnovnoj školi "Vitomir Širola - Pajo" Nedešćina.
Srdačan pozdrav svima!
Poštovani,
zovem se Dean Murić i radim kao stručni suradnik - školski knjižničar u Osnovnoj školi Vladimira nazora Pazin.
Lijep pozdrav svima!
Ja sam školska knjižničarka u 4. osnovnoj školi Bjelovar od 2009. g. Uz to sam koordinatorica nacionalnog projekta "Čitamo mi, u obitelji svi" u organizaciji Hrvatske mreže školskih knjižničara (HMŠK) od 2012. i županijskog Međuškolskog književnog kviza od 2011., te tajnica Hrvatske mreže školskih knjižničara (HMŠK) od 2014. Veselim se suradnji.
Poštovani,
moje ime je Gordana Sever, knjižničarka u OŠ Dubrava.
Pozdrav svima!
Ja sam Marina Mavrek, radim kao školska knjižničarka u IV. OŠ Varaždin od 2008. godine. Prije toga sam radila u OŠ Retkovec u Zagrebu
Ja sam Dijana Čupić, radim kao školska knjižničarka u Oš Zapruđe, Zagreb.
To mi je bilo i prvo radno mjesto, na kome sam ostala sve do danas ( preko 30. godina radnog staža.
Veselim se Virtualnim učioniocama i novom načinu rada.
Pozdrav,
ja sam Ivna Lončarić i radim u Srednjoj školi dr. Antuna Barca u Crikvenici kao stručna suradnica knjižničarka.
Veselim se novim spoznajama!
Lijep pozdrav!
Ja sam Ana Šarčević, knjižničarka u Strukovnoj školi Pula. Svima želim uspješan rad!
Drago mi je što se možemo stručno usavršavati i na ovakav način.
Zovem se Nataša Švaco i radim u OŠ Grgura Karlovčana, Đurđevac.
Pozdrav svima.
Lp,
Pozdrav!
Ja sam Marina Nikolić, knjižničarka Osnovne škole kneza Trpimira U Kaštel Gomilici.
Nekoliko godina radila sam po zamjenama kao učiteljica RN, a sada skoro 3 godine sam već knjižničarka.
Radujem se radu u knjižnici i usvajanju novih znanja.
Pozdrav svima!
Ime mi je Franka Frančešević i knjižničarka sam u SŠ Bartola Kašića Grubišno Polje.
Dobro jutro!
Ime mi je Đurđica i radim kao školska knjižničarka u Osnovnoj školi prof. Franje Viktora Šignjara u Virju, Koprivničko-križevačka županija.
lp
Srdačan pozdrav svima,
moje ime je Valentina Bolješić, radim kao stručni suradnik/ pripravnik u OŠ Barilović, Karlovačka županija.
Svima želim uspjeh u edukacji.
Valentina
Pozdrav svima,
Ja sam Renata Kolovrat, knjižničarka u OŠ S.S. Kranjčevića, Lovreć
Zovem se Neda Franolić. Knjižničarka sam u Osnovnoj školi "Vladimir Gortan" u Rijeci. Profesorica sam hrvatskoga jezika i književnosti. U knjižnici nastojim stvoriti profil građe i usluga koji odgovaraju našim korisnicima. Uz to volim voditi male radionice likovnog i literarnog stvaralaštva te mali projekt "Čitanje naglas" koji provode učenici drugim učenicima.
Zovem se Julijana Mihaliček i radim u OŠ Rugvica kao školska knjižničarka .
Pozdrav svima!
Pozdrav svima,
ja sam Ivana Strapač, mag. educ. phil. et mag. bibl, stručna suradnica-mentorica u OŠ fra Kaje Adžića Pleternica u Pleternici.
Vedra, vesela, pozitivna...temperamentna...oštra, odvažna, bez dlake na jeziku...i da volim sve što vole mladi i!!!
Bibliofilka sam, ali nisam bibliomanka (moju privatnu "knjižnicu" čini tek nekoliko knjiga koje povremeno "napadam"...)!
Moto: "Ili me ljudi vole ili me uopće ne vole...između nema..."
Pozdrav svima!
Ime mi je Margareta Miloš. Radim u školskoj knjižnici Srednje škole "August Šenoa" Garešnica. Veselim se ovakvom stručnom usavršavanju, jer su dosadašnje online edukacije za školske knjižničare bile zaista korisne.
Lijep pozdrav svima!
Ja sam Sandra Hruban Bartolović, stručna suradnica knjižničarka u Gimnaziji Nova Gradiška.
Svima želim uspješan rad!
Drage kolegice i kolege,
zovem se Luca Matić i radim u OŠ "Antun Nemčić Gostovinski" Koprivnica.
Veselim se novom i drugačijem načinu stručnog usavršavanja.
Pozdrav svima!
Lijepi pozdrav svima!
Zovem se Gordana Radetić-Berić i radim u knjižnici Srednje škole Zvane Črnje u Rovinju.
Veselim se svim budućim komunikacijama i novim spoznajama.
Pozdravljam kolegice i kolege!
Zovem se Stjepana Kadić i radim u Osnovnoj školi Fran Koncelak Drnje.
Želim nam uspješno usavršavanje i dobru suradnju!
Lijepi pozdrav,
Moje ime je Dijana Jelić i radim kao knjižničarka u Srednjoj školi Slunj.
Veselim se zajedničkom radu i druženju!
Lijepi pozdrav svima!
Ja sam Suzana Pracaić i radim u Osnovnoj školi "Ljudevit Gaj" Krapina. Danas i službeno počinje najljepše godišnje doba pa nam svima želim da više uživamo u ljepotama naše prirode, buđenju života i cvatnje, a da na ovom mjestu upotpunimo, nadogradimo i usavršimo ono što već znamo te usvojimo sve novo što nas čeka.
Radujem se našoj suradnji i komunikaciji i na ovaj način!
Posebno pozdravljam moje Zagorke
Pozdrav svima!
Moje ime je Kristina Kokić Kontić i radim kao knjižničarka u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka.
Veselim se zajedničkom radu i druženju!
Pozdrav svim kolegicama i kolegama iz OŠ "Tin Ujević" u Osijeku!
Pozdrav svima!
Knjižničarka sam u Obrtničkoj školi Slavonski Brod i radujem se novim idejama i suradnji s knjižničarkama i knjižničarima!
Lp,
Manuela
Pozdrav svima!
Ja sam Marija Kolić, dipl. knjiž. Radim u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin.
Veselim se novim i korisnim sadržajima.
Lp
Pozdrav svima!
Ja sam Gordana Grgić, stručna suradnica knjižničarka u Srednjoj školi Pakrac.
Nadam se dobroj suradnji i uspješnom usavršavanju!
Ja sam Vesna Miličević iz Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci. Nadan se da ću ubuduće uspjeti više vremena provoditi na ovom zanimljivom mjestu - zajedno s Vama.
Dobar dan svima,
Ja sam Ana Hodak i radim kao stručna suradnica pripravnica u OŠ Josipa Matoša, škola za djecu sa teškoćama u razvoju, u Vukovaru.
Poštovane kolegice i kolege,
ja sam Marija Šimić dipl. knjižničarka, radim u OŠ Augusta Šenoe u Zagrebu od 1990.
Srdačan pozdrav svima,
Marija Šimić
Pozdrav svima!
Knjižničarka sam Srednje škole Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod. U prosvjeti sam 27 godina. Volim svoj poziv i sve izazove koje nosi. Uz posao knjižničarke, kao stručna suradnica, često sam voditeljica smjene, koordinatorica za sva natjecanja, koordinatorica Škole za život i službenica za informacije. Dugi niz godina vodila sam volonterski klub naše škole. Slobodno vrijeme posvećujem svojoj obitelji, kućnim ljubimcima i boravku u prirodi.
Zovem se Sunčica Crnica i UČITELJICA SAM RAZREDNE NASTAVE I HRVATSKOG JEZIKA I DIPLOMIRANI KNJIŽNIČAR. Radujem se novim izazovima, novitetima, edukacijama i poznanstvima.
Puno sreće svima i ugodno druženje uz slogan "UČENJE NE TREBA BITI MUČENJE".
Srdačan pozdrav
Sunčica Crnica