Priručnik za polaznike

8. Profil korisnika

Poseban je dio sustava Loomen i vaš Profil. Kao što mu naziv govori, ovaj je dio rezerviran za vaše podatke u sustavu Loomen. Pristupate mu klikom na padajući izbornik vašeg imena i prezima klikom na poveznicu Profil.


Slika 35.: Padajući izbornik i klik na Profil


Klikom na poveznicu Profil otvorit će se stranica na kojoj se prikazuju vaše osnovne informacije. Tu su osobni podaci poput države, grada, ustanove, upisanih kolegija i drugih informacija. 

 

Slika 36.: Izgled osobnog profila


Klikom na Promijeni osobne podatke odmah ispod naslova Detalji o korisniku, omogućena vam je izmjena ili dopuna određenih polja. Uočit ćete kako neke elemente, odnosno zasivljena polja nije moguće mijenjati jer se ti podaci povlače iz Vašeg AAI@EduHr korisničkog računa. Jedan je od takvih elementa naziv ustanove ili prezime. Ako ste mijenjali ustanovu u kojoj radite ili imali promjenu prezimena, administrator je vaše ustanove osoba koja ove podatke može promijeniti, odnosno ažurirati, a oni će se automatski promijeniti i u sustavu Loomen.

Na stranici profila također možete pregledati osvojene značke za uspješno svladavanje aktivnosti unutar virtualnih učionica. 

Video zapis o profilu korisnika dostupan je ovdje.