Forum

Dobrodošlica

Dobrodošlica

napisao/la Zinka Bulka -
Broj odgovora: 4

Dragi polaznici, dragi kolege,

izuzetno mi je drago da ste i u ova ružna i tužna vremena našli vremena i volje za učenjem zemljišnoknjižnog prava.

Ja ću vas voditi kroz module te se nadam da ćemo zajedničkim radom postići dobre rezultate i svi nešto naučiti.

Materijal  je pripremljen na način da vam ukaže na promjene koje je novi Zakon o zemljišnim knjigama iz 2019. donio u odnosu na stari ZZK iz 1996. Međutim, otvoreni smo za sva vaša pitanja iz zemljišnoknjižnog prava, pa i na pitanja vezana iz vaše prakse ( naravno ukoliko ćemo znati odgovore). 

kolega Milaković i ja, nastojat ćemo na vaša pitanja što točnije i brže odgovoriti , naravno uz napomenu da se radi o našem stavu, a  ponedjeljak označujemo kao dana kada će odgovori svakako stići na forum.

Želim da vam ovaj tečaj bude uspješan, da naučite nešto novo , potvrdite ono što već znate te da vam bude zanimljivo i korisno.

Dobro došli na  tečaj i " vidimo se" na formu.

Zinka Bulka 

Odgovor na Zinka Bulka

Re: Dobrodošlica

napisao/la Zlatan Jeričević -
Slika Završni ispit zk referenti

Poštovana,

u ove izolacijske dana zbog Korone lijepo je što se može i na ovaj način nešto naučiti od kolega zk. referanata, sudaca, mentora, ... u materiji koja je obimna i vrlo složena.

Na ovakav način sudjelujem prvi puta i sve mi je potpuno novo.

Radim kao ovlašteni zk. referent u Općinskom sudu Dubrovnik, zk. odjel Blato.

Svima zajedno želim uspješan tečaj i stjecanje novih znanja u zk. praksi.

Srdačan pozdrav,

Jeričević Zlatan

Odgovor na Zinka Bulka

Re: Dobrodošlica

napisao/la Nedeljka Vukelić -
Slika Završni ispit zk referenti

Poštovana,

Zahvaljujem se na lijepim rječima dobrodošlice i veselim se ovom tečaju, radi stjecanja novog znanja u zk. praksi.

Radim kao ovlašteni zk. referent u Općinskom sudu u Crikvenici, Stalna služba u Rabu, zk. odjel Rab.

Srdačan pozdrav

Nedeljka Vukelić