Novosti

Nadogradnja poslužitelja

Nadogradnja poslužitelja

by Admin Loomen -
Number of replies: 0
Poštovani korisnici,

Najavljujemo da je dana 29.08.2017. godine (utorak), u vremenu od 9-12 sati planirana nadogradnja CARNetovog sustava Loomen. Molimo vas da u navedenom periodu ne planirate značajne aktivnosti na tečajevima te nas u slučaju neodgodivih obaveza kontaktirate na: loomen@carnet.hr.

Riječ je o verzijama sustava 3.2 i 3.3. koje donose brojna poboljšanja kao što su nova responzivna Boost tema u izborniku tema, lakši pristup Porukama i Obavijestima pomoću ikonica na naslovnici, mogućnost zaključavanja rasprava u forumu nakon određenog perioda neaktivnosti, mogućnost izvoza radova iz aktivnosti Radionica u Maharu, unaprijeđena Moja naslovnica uz prikaz napretka i nadolazećih aktivnosti, unaprijeđene ikone editora i emotikoni koje je moguće dodavati i u naslovima, određivanje tipa datoteka za predaju u Zadaćama, dodavanje tagova u Forumu, Rječniku i Booku te brojne druge.

Više o novostima možete pogledati na službenim stranicama Moodle.org https://docs.moodle.org/32/en/New_features i https://docs.moodle.org/33/en/New_features .