Novosti

Sedmi regionalni Moodle MOOT

Sedmi regionalni Moodle MOOT

by Admin Loomen -
Number of replies: 0


Western balkan Moot 2017

Poštovani korisnici,

Hrvatska udruga za otvorene sustave i internet (HrOpen) i Moodle mreža Srbije pozivaju sve zainteresirane na sedmi zapadnobalkanski Moodle Moot. Konferencija će se održati u subotu, 28. listopada 2017. godine na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Sve informacije te prijava sudjelovanja i radova dostupne su na na adresi: http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=9. Registracija je za potencijalne predavače otvorena do 20. rujna, a za ostale sudionike do 15. listopada 2017.

Konferencija će okupiti stručnjake koji će podijeliti svoja iskustva u korištenju i nadogradnji Moodle-a. Cilj je razmjena iskustava u upotrebi Moodlea, kao i druženje i povezivanje korisnika iz cijele regije. Prijaviti se mogu svi oni koji u svom radu koriste i razvijaju Moodle kao što su administratori, programeri, nastavnici ali i drugi krajnji korisnici koji mogu dati svoj doprinos posebno kroz primjere dobre prakse.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za članove HR Open-a i Moodle Mreže Srbije, dok za ostale sudionike kotizacija iznosi 3000 dinara (25 EUR).