Forum sa vijestima i obavijestima

Najava termina usmenog ispita

Najava termina usmenog ispita

napisao/la Marinko Barukčić -
Broj odgovora: 2

Poštovane kolegice/kolege studenti,

usmeni ispit za ispitni termin 20.09.2018. održati će se dana 26. i/ili 27.09.2018. (srijeda, četvrtak)

Točan raspored i termini po grupama studenata biti će objavljeni naknadno, nakon objave rezultata pismenog ispita.

Iznimno u ovom ispitnom terminu usmeni ispit ću održati ja umjesto prof.Hederića.

Kako kod mene imate ispit iz OET 1 već znate u kojem obliku ja provodim usmeni ispit tako da nemam nekakvih posebnih napomena.

izv.prof.M.Barukčić

Odgovor na Marinko Barukčić

Re: Najava termina usmenog ispita

Poštovane kolegice/kolege studenti,

kako sam prethodno najavio evo termina za usmeni ispit po grupama studenata.

Termine možete vidjeti u dokumentu u prilogu. U navedenim terminima trebate se javiti u kabinet 1-22 (zgrada fakulteta u Trpimirovoj ulici).

Molim vas sve da provjerite tablicu u prilogu ta ako je netko izostavljen, a ima pravo pristupa usmenom ili ako je netko naveden u nekom od termina, a nema pravo pristupa da mi javite.

Za studente koji na ovom ispitnom terminu imaju 8. izlazak na ispit usmeni ispit pred Povjerenstvo biti će 27.09.2018. (četvrtak) u 13:15 sati te se studenti koji idu na ispit pred Povjerenstvom trebaju u navedeno vrijeme javiti u kabinet 1-22 (zgrada fakulteta u Trpimirovoj ulici).

izv.prof.M.Barukčić

Odgovor na Marinko Barukčić

Re: Najava termina usmenog ispita

Molim sve koji su položili ispit na ovom ispitnom terminu da provjera da li im je upisana ocjena u studomat te odgovarali ocjeni upisanoj u indeks.

Ako nešto ne odgovara molim da mi javite do zaključno s 15 sati 28.09.2018.

izv.prof.M.Barukčić