Nalaze se u prilogu,
uvid u pismene moguce je obaviti u srijedu 26.9. u 9 sati u uredu 0-23 za studente kojima je ispit ispravljala kolegica Jerkovic-Stil ili u 1-20 za studente kojima sam ja ispravljao ispite.
Lijep pozdrav
Tin
Nalaze se u prilogu,
uvid u pismene moguce je obaviti u srijedu 26.9. u 9 sati u uredu 0-23 za studente kojima je ispit ispravljala kolegica Jerkovic-Stil ili u 1-20 za studente kojima sam ja ispravljao ispite.
Lijep pozdrav
Tin
Promjena termina uvida u ispite u 0-23:
srijeda, 26. 9. 2018. u 12:00 sati
Lijep pozdrav,
Vedrana Jerković Štil
Poštovane kolege/kolegice,
pošto stižu upiti za pristup usmenom ispitu bez položenog pismenog, da ne odgovaram svakom ponaosob, evo pojašnjenje ovdje:
prema: https://loomen.carnet.hr/mod/resource/view.php?id=142434 pismeni ispit za ovaj kolegij je eliminacijski.
Pošto ste bili upoznati s ovime i usmeno na uvodnom predavanju i kao su ovi kriteriji ocjenjivanja na LOOMEN stranici od početka semestra malo je nejasno na temelju čega neki studenti šalju ovakve upite, kada je sve jasno definirano i poznato od samog početka semestra.
izv.prof.M.Barukčić
Za studente kod kojih na uvidu u pismeni ispit bude promjena bodova tako da eventualno ostvare prolaz na pismenom, usmeni će biti organiziran u četvrtak (27.09.).
Izv.prof.M.Barukčić
Prema prethodnoj najavi, studenti kod kojih je na uvidu broj bodova iz pismenog povećan na 50 % ili više mogu doći na usmeni sutra (četvrtak) u 15:30 sati.
izv.prof.M.Barukčić