Krenula sam raditi online upitnik u GoogleDocs, ali nisam zadovoljna izgledom jer je rešetka nečitka, a ne vidim u postavkama da se prvi stupac može proširiti na uštrb ostalih. Evo linka na djelomično izrađeni prvi upitnik. Ako netko ima ideju mogu li to kako podesiti, neka pomogne. Jer ovako neće biti dobro, teško se čita i nama odraslima, a kamoli djeci s toliko pitanja. Probat ću još večeras i na Moodle pa da vidim kako to tamo izgleda. Papirnati oblik je u prilogu (tu je sve jasno vidljivo i čitljivo, tako bih htjela i online).
Čini se da sam našla rješenje pa se ne zamarajte gornjim pitanjem.
Željka, za on-line upitnike koristim alat SurveyMonkey, evo linka https://www.surveymonkey.com/
Čini mi se da ima i ljepši dizajn i prostraniji i prozračniji pregled pitanja i rešetki. Ima more mogućnosti, a statističke podatke sve dobiješ gotove. Osobno nikad nisam radila sa Google docs-ima, pa nemam pojma koje su njihove mogućnosti.
Hvala Tea, al već sam riješila i poslala linkove na Google Docs. Do završnih testova ću pogledati i ovaj tvoj prijedlog pa se možda prebacim tamo.