Forum za planiranje rada

Troškovi kopiranja materijala

Troškovi kopiranja materijala

napisao/la Željka Dijanić -
Broj odgovora: 5

Kao što sam jednom već rekla, troškove kopiranja ću vam drage volje namiriti, to je najmanje što mogu jer ste stvarno uložili ogroman trud u ovo istraživanje (a još nismo gotovi).

Stoga bih vas zamolila da svatko od vas za sebe procijeni koliko je otprilike utrošio na materijal. Nemojte da vam bude nezgodno (to je mizerno u odnosu koliko ste i sebe i svoga vremena dali za ovo sve). Vjerujem da vam neće biti problem procijeniti koliko listova papira ste utrošili jer imali ste sljedeće (dopunite ako sam što propustila):

• suglasnosti
  • ispiti predznanja
  • početno testiranje motivacije i stavova (ako niste online)
  • radni listovi za nastavu (i E i K)
  • završni ispit znanja
  • završno testiranje motivacije i stavova

Možda najbolje da to ovdje javno napišete i da zajedno bacimo računicu (matematičari smo) i za papir i za toner, a da nitko ne bude oštećen. Ionako imamo wiki tablicu gdje je otprilike navedeno koliko je svatko od vas imao učenika, a neki su imali jako puno (čak i po 5 razreda).
Kad se dogovorimo, pošaljete mi broj tekućeg računa i ja uplatim. namiguša

Odgovor na Željka Dijanić

Re: Troškovi kopiranja materijala

napisao/la Vesna Cundeković -

Bok.

Što se tiče troškova oko kopiranja, milsim da bi je fer to što je Željka predložila.

Evo ja bih bila zadovoljna s 1 paketom papira (onaj od 500 kom).

Vesna

Odgovor na Vesna Cundeković

Hvala Vesna što si probila led na ovoj temi.

Planirani troškovi istraživanja koje sam navela u nacrtu su 2000 kn za kopiranje što ja kao istraživač samostalno financiram. Trenutno imam (haha, dok vam ga ne razdijelim) taj novac i sada bih rado da smislimo neki model kako što pravednije podijeliti. Ima vas 12, dakle skoro 200 kn za svakoga, ali nisu svi jednako papira potrošili.

U wiki tablici se vidi koliko tko ima razreda tj. učenika pa oni s više razreda trebaju dobiti više. Ali isto tako, neki su upitnike printali, zbrajali rezultate i onda i slali dok su drugi išli online pa i tu imamo razlike. Neki su za sve koristili predložene radne listove, a neki zapisivali u bilježnicu (al tu nemamo evidencije nit treba sad tako strogo gledati).

Pa bi moj prijedlog zapravo bio da se nekako podijelimo u kategorije od 100-300 kn. Recimo, za Tanju i Kristinu koje su imale i 6. i 8. razred i sve upitnike ispunjavale na papiru da stavimo 300 kn. Možda i još netko (ovo govorim napamet), a ostali onda manje. Vesna je predložila jedan paket papira od 500 komada, to nije ni 50 kn, a nekako mi glupo uplaćivat vam tak mali iznos pa neka minimalni iznos bude 100 kn za one koji su jako malo kopirali (ako se slažete).

Također, Zvjezdana mi je već dvaput naglasila da ona ne želi novac jer je sve u školi riješila. Tako da ćemo njen dio onda raspodijeliti za ostale. Ne bih željela da je itko ovdje oštećen, jer odradili ste puno puno više nego su ovi troškovi za materijal i to nema cijene.

Odgovor na Željka Dijanić

napisao/la Tea Borković -

Ja sam sve kopirala u školi,  no bilo bi super ako bih mogla nadoknaditi papir(1 paket). Obično s krajem godine imamo velikih problema s količinom papira i onda se moram natezati s tajnicom za svaki papir. Ako ne,  nikome ništa.

Srdačan pozdrav.

Tea

Odgovor na Tea Borković

Draga Tea,

s obzirom da smo daleko, meni je jednostavnije uplatiti tebi kao i Vesni 100 kn na račun pa ako možeš da sama kupiš papir i još ti ostane za kave namiguša
Nadam se da se slažeš tako. Da sam bliže, sama bih ti donijela papir, nadam se da se ne ljutiš ako izvedemo ovako.

Slobodno mi pošalješ IBAN broj na mail i ja uplatim e-bankingom.